Over ons

Het bord

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in de planning en uitvoering van kinderdagverblijven. We hebben altijd het welzijn van de kinderen voor ogen en proberen met goed opgeleide medewerkers de kinderen in de individuele groepen de best mogelijke zorg te geven met veel spannende en interessante ervaringen, gezonde voeding en veel spelen en slapen in de verse lucht.

Wie een bedrijf met hart en ziel runt, maakt het verschil dat klanten en vooral kinderen kunnen ervaren.

Wat we doen

Onze focus ligt op onze kleine gasten

Ons concept heeft altijd het welzijn van de kinderen voor ogen en we evalueren continu onze kwaliteitsnormen samen met ons fantastische team en stemmen de opvang en het aanbod in de groepen altijd af op de huidige omstandigheden.

Altijd een open oor en een familiale sfeer
Kinderopvang is meer dan alleen "zorg"
We investeren overal waar we welkom zijn

Onze kwaliteitskolommen

Opleiding

We willen meer doen dan alleen voor de kinderen zorgen. We brengen geweldige aanbiedingen in het dagelijks leven en ondersteunen de kinderen individueel op basis van hun vaardigheden en capaciteiten.

Ruimteprogramma

Wij hechten veel waarde aan lichte, vriendelijke, comfortabele en moderne kamers.

We proberen veel verschillende mogelijkheden voor de kinderen te integreren om in een goed spel te komen en een verscheidenheid aan ervaringen op te doen.

Onderscheidingen

We worden regelmatig extern gecontroleerd en geroemd om ons werk en onze locaties. De rapporten zijn openbaar en altijd vrij van gebreken.

Sta niet stil

Samen met onze gespecialiseerde adviseurs werken we continu aan de verdere ontwikkeling van het concept en bedenken we samen met de ouderraad altijd nieuwe, leuke activiteiten voor de kinderen. Er zijn veel kansen voor innovatie en ideeën die eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd.

Ons deskundige team